diumenge, 12 de desembre del 2021

Regala'm un instant.

Novel·la publicada: Abril 2021 

La trobareu a Amazon: Més informació

Sinopsi: 

Quan a la Joana, una professora d'institut de seixanta anys, li diagnostiquen Alzheimer, s'enfonsa la fictícia felicitat de la família Adell-Pons davant els ulls atònits del Biel, el més jove dels tres fills, sobre el qual recaurà el pes d'una inesperada responsabilitat. El desig de l'Enric el pare de la família de divorciar-se de la Joana, es veurà col·lapsat per la mala notícia. Dolor, dubtes, conflicte intern. La novel·la planteja una disjuntiva clara, on és la línia que separa l'egoisme de l'autoestima, tenim dret a estimar-nos abans d’estimar els altres? Sabem que les nostres decisions poden fer mal, serem capaços de prendre-les? Aquesta història parla de somnis, de covardia o valentia, de trobar la felicitat, de solitud, del valor de l’amistat, de pèrdues. Una novel·la atrevida que trenca estereotips.

Escoltareu la seva banda sonora escanejant el codi QR que porta el llibre, creada per José Sanjuan, amic i cantautor. @josesanjuanoficial.

 

1 comentari:

  1. Us deixo alguns dels comentaris escrits a Amazon:
    *A mí me enganchó desde la primera página. Lo he devorado más que leído. Un hilo conductor muy construido, y con una riqueza de vocabulario salpicado de bonitas palabras que desconocía. Una vez dentro de la trama y las disyuntivas que se van presentando, he llegado al final satisfecha y emocionada.Impaciente estoy esperando el próximo libro. Gracias.
    *L'enhorabona a l'autora. Després de començar la lectura no he pogut de deixar de buscar moments per seguir llegint. Enganxada des de la primera pàgina. La poesia dedicada als malats d'Alzheimer m'ha arribat a l'ànima, la meva mare en va patir. Gràcies. Ja espero la tercera novel•la.
    *Molt ben escrita, un tema força interesant i punyent. Total i absolutament recomanable. La autora, tot i no tenir gaires títols publicats està a l'alçada de qualsevol autor guardonat. Res a envejar a molts autors de renom. No deixeu de llegir-la. No us penedireu
    *Es un libro que te atrapa desde el principio. La historia es la búsqueda de la felicidad y para ello se transgreden normas, sentimientos, costumbres. A mi, me ha encantado. Lo recomiendo al 100%.
    *M’ha agradat molt l’argument i la reflexió que és fa present en totes les pàgines del llibre: tenim dret a la nostra pròpia llibertat per damunt de qualsevol deure familiar/social?. Una novel•la molt ben estructurada, se m’ha fet curta.

    ResponElimina

Gràcies per comentar...