dimecres, 1 de març del 2023

Clàudia, una noia de Sant Andreu ( segona edició)


 Primera edició: Març 2017  -  Segona edició: Agost 2019

El trobareu a Amazon: Més informació:

Sinopsi

La Clàudia neix a Sant Andreu, filla d’una família immigrada a Catalunya durant els anys cinquanta. La seva existència fa un gir quan entra en el món de les coses que no es poden explicar traint les seves pròpies conviccions.  De la seva mà, experimentarem un compendi de vivències, des de la infantesa fins als nostres dies, que ens duran per camins propers, en els quals, fins i tot ens hi veurem identificats perquè la seva vida és paral·lela a la de tots els que vàrem viure els últims anys del franquisme i la transició democràtica.

Amb la Sílvia, gran amiga des de molt jove, passaran per situacions essencialment similars però les gestionaran de manera diferent. L’Ani, un noi homosexual,  esdevindrà el seu suport emocional  i també l'amic incondicional.

La narració trencarà estereotips i ens endinsarà en un món subterrani  on, malgrat la hipocresia de les relacions ocultes, també existeix amor, misèries, patiment, culpabilitat,  empatia i altruisme. Sentiments que no  poden aflorar perquè són secrets, però que, indiscutiblement, són inherents a la condició humana.

 

1 comentari:

  1. Us deixo algunes opinions:
    “La meva enhorabona per aquesta forma tan propera i senzilla que tens d'arribar al lector, en la què escrius i descrius tot allò que vols dir, fins i tot allò que només es pot intuir. Has aconseguit un fil conductor que t'atrapa des del primer moment i et sacseja tota mena de sentiments, perquè d'alguna manera tots hem viscut en primera persona situacions de les descrites. En el meu particular recorregut dins la novel•la he aconseguit despertar l'interès d'alguna amiga, que també al igual que jo han acabat a la llibreria Abacus comprant el llibre”. (Marissa L.Esteba)
    ---
    “Tiene todo lo que debe tener un libro, es una historia maravillosa, la de la protagonista entrelazada con la vida de sus amigos, lo que hace que el libro resulte ameno, conmovedor. Mi consejo es que lo leais” (Asuncion Arcos García)
    ---
    “Hola Roser. Aquest cap de setmana vaig llegir la teva novel.la en dos tardes i tan enganxat que no podia parar de llegir-la. M’ha agradat molt, m’ha emocionat fins a treure´m espurnes dels ulls. És tan humanament real que crec que tothom, en un moment o altre ens hi veiem reflectits. No tardis en donar-nos l’alegria d’una nova novel.la” (Xavier Vigue)
    ----
    “Me ha encantado, tiene todos los ingredienbtes necesarios para engancharte, amor, pasión, desengaño, mentira! y además haces reflexiones sobre la condición humana, la muerte y la vida muy buenas” (Maite C. Aragonés)
    ---
    “M’ha agradat la descripció planera dels esdeveniments, m’he sentit envaïda pels sentiments dels personatges i he viscut amb ells els seus dubtes i les seves contradiccions. Se m’ha fet curt. No volia que s’acabés, perquè gaudia amb la seva lectura. Et felicito per haver tingut la valentia i decisió per dur a terme aquest projecte i espero poder gaudir del proper llibre teu. Una abraçada” (Dolors Llordes)



    ResponElimina

Gràcies per comentar...