dimarts, 7 de març del 2023

Booktrailer novel·la: Regala'm un instant.





La novel·la només es ven a: AMAZON: https://www.amazon.es/dp/B09244VPSH

La novel·la té una meravellosa banda sonora, titulada: El último adiós,  creada pel cantautor José Sanjuan, que podreu escoltar escanejant un codi QR que porta insert el llibre, i també a la web: https://josesanjuan.es/

Link de la peça instrumental:  https://josesanjuanoficial.bandcamp.com/track/el-ltimo-adi-s

Sinopsi:

Quan a la Joana, una professora d'institut de seixanta anys, li diagnostiquen Alzheimer, s'enfonsa la fictícia felicitat de la família Adell-Pons davant els ulls atònits del Biel, el més jove dels tres fills, sobre el qual recaurà el pes d'una inesperada responsabilitat.

El desig de l'Enric el pare de la família de divorciar-se de la Joana, es veurà col·lapsat per la mala notícia. Dolor, dubtes, conflicte intern.

La novel·la planteja una disjuntiva clara, on és la línia que separa l'egoisme de l'autoestima, tenim dret a estimar-nos abans d’estimar els altres? Sabem que les nostres decisions poden fer mal, serem capaços de prendre-les?

Aquesta història parla de somnis, de covardia o valentia, de trobar la felicitat, de solitud, del valor de l’amistat, de pèrdues. Es tracta d’una història atrevida que trenca estereotips i que, de ben segur, us provocarà sentiments contradictoris.

         Bona lectura!

                                        

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar...